Järgmine värav võidab

Next Goal Wins (2024)

Kinodes alates
05.01.2024

Kes on läbi aegade viletsaim jalkameeskond? Sellele võis 2002. aastal lausa kliinilise täpsusega vastata, sest mõistagi oli see Ameerika-Samoa, kes kaotas MM-kvalifikatsioonimatši Austraaliale ei rohkem ega vähem kui 31:0...

12 aastat hiljem jahib tiim endiselt kõigi aegade esimest võitu ja ka esimest väravat ning selleks on vaja astuda otsustavaid samme – uueks peatreeneriks palgatakse karmikäeline Rongen (Michael Fassbender), kelle jaoks on maandumine unisel Vaikse ookeani saarekesel tõeline kultuurišokk. Kohalikud mängumehed, kes maailma parima jalgpalluri valimistel kõrgetele kohtadele ei kandideeri, teavad seda omast käest ent otsustavad siiski anda endast kõik oma väikese ent südika kogukonna nimel. Seda kõike mõistagi polüneeslasest filmilavastajale Taika Waititile („Jaht metslastele“, „Jänespüks Jojo“) omaseks saanud huumorikastmes.

Osades Michael Fassbender, Oscar Knightley, David Fane, Beulah Koale, Lehi Falepapalangi, Elizabeth Moss, Rhys D'Arby, Will Arnett ja paljud teised. Filmi stsenaristideks olid Taika Waititi ja Iain Morris ning režissööritoolis istus Taika Waititi.

Filmi pikkus

1h 43 min

Vanusepiirang

Lubatud kõigile

Tootja

Searchlight Pictures

Stuudio

Disney

Filmi pikkus: 1h 43 min

Vanusepiirang: Lubatud kõigile

Tootja: Searchlight Pictures

Stuudio: Disney

Žanr

Komöödia

Draama

Žanr: Komöödia, Draama

 

Vaata veel